donderdag, juli 26, 2007

Kittens bij Coen en Yvonne Visser



Vanavond hebben we een bezoekje gebracht aan Coen en Yvonne Visser. Zij hebben al een heel stel katten van ons, als kitten in huis genomen en het is elke keer weer genieten om te zien hoe mooi ze zijn uitgegroeid. Ze hebben daar een soort klein kattenparadijs en dat is te merken. Alle katten gedijen geweldig en hebben het gigantisch naar hun zin.


We gingen niet zomaar. Er is namelijk 2½ week geleden een schattig nestje geboren. Dat moesten we natuurlijk even bewonderen en meteen op de foto zetten. Ze staan ook op onze website. Ga maar snel kijken, want dat is weer smullen!! Klik op de kop van deze blog om meteen naar de pagina te gaan, of kijk op onze website bij 'Baby's'. Ze groeien trouwens geweldig goed. Met 2½ week zijn ze ruim 450gram, dus daar zit flink de vaart in! Margun is dan ook een geweldig lieve en zorgzame moeder.



Met Frøya Hvit gaat het inmiddels de goede kant op. Ze heeft zowaar de babybrokjes ontdekt. Eerst wilde ze die alleen uit mijn hand eten, maar we zagen haar vanavond ook uit het bakje smullen. Het kan ook niet anders, want ze móet toch een keer trek krijgen?! Gelukkig maar. Dan kan ze nu weer gaan groeien. Ze is geweldig leuk aan het spelen met voornamelijk Leo Lion. Die twee hebben toch zo'n pret samen. Gelukkig voor allebei. Zo hoeft Frøya zich niet alleen te vermaken en heeft Leo een lief vriendinnetje.

Vanaf morgen gaan de kittens van Mistery al weer verhuizen. De eerste is Mette Marit. Die gaan we naar Blokker in Noord-Holland brengen. Dat wordt weer spannend, maar we weten dat Barry en Elly hele lieve nieuwe mensen voor Mette Marit zullen worden. Amber, Wendela en Farah hebben het er geweldig naar hun zin, dus zal het best goed komen.

Geen opmerkingen: