maandag, juli 23, 2007

Leo Lion went heel snel en gemakkelijk. Het is ook een heel lief en zachtaardig kereltje en hij zoekt geen problemen op. We hebben op het moment 2 kittens te logeren uit de groep van 11. Blue Boy en Ysbjørn zijn weer voor 3 weekjes terug op het honk. Hun baasjes zijn op vakantie en hadden geen oppas voor deze lieverds. We hebben aangeboden om het te proberen, omdat ze nog niet zo lang uit huis zijn. We krijgen gelijk, het lukt. Ze lopen door het huis alsof ze nooit weg zijn geweest. Gezellig hoor! En voor Leo is het ook spannend, want ze durven zo veel! Stoerrrr!! Velvet en Alicia doen ook mee, dus het is stoeien en racen door het huis.

Leo vindt kleine Frøya ook een heel lief kitten. Hij speelt heel lief en zachtjes met haar, zo schattig om te zien ! Ingeleiv begrijpt dat hij zijn moeder mist en poetst hem liefdevol, zo wordt hij warm onthaalt en opgenomen in de groep. Ook Amor doet zijn best om hem uit te leggen dat het hier best gezellig en goed vertoeven is. Het komt best goed met Mufpy's Leo Lion. Wij zijn in elk geval helemaal verliefd op deze mooie, lieve kerel.

Morgen is het weer een spannende dag. De kittens van Mistery krijgen hun tweede enting en chip. Hopelijk gaat het net zo goed als bij de eerste enting. Dan kunnen ze het aankomende weekend naar hun nieuwe personeel. Er wordt met smart op ze gewacht. Er breken weer drukke dagen aan.

Terwijl ik dit schrijf, is Leo aan het oefenen hoe hij het makkelijkst in mijn nek kan zitten. Luid spinnend geeft hij kopjes en geeft duidelijk te kennen dat hij het naar zijn zin heeft. Okay, het typt minder makkelijk, maar het is wel heeeeel erg gezellig!!

Geen opmerkingen: