dinsdag, juli 31, 2007

We dachten het al een paar dagen te zien, maar vandaag werd het toch wel duidelijk: Frøya Hvit is odd-eyed. Wat vinden we dat leuk! Verder gaat het best de goede kant op met haar. Ze eet wel erg graag lekkere hapjes, dus verwennen dan maar. We moeten wel heel erg lachen om haar eigenwijze gedrag. Ze kan heerlijk liggen rollebollen bij onze hond[zie foto hieronder], die toch wel REUZE groot is hij weegt 40kg, terwijl zij net de 520gram haalt. De verhouding is dus helemaal zoek, maar ze vermaakt zich kostelijk en loopt heerlijk buiten in de ren te stappen, ligt in het zonnetje te rollen en geniet van het spel van Leo Lion. Kortom: ze is geweldig!

Afgelopen weekend hebben we Mette Marit, Bjørn, Bolke Mørkfell en Håkon naar hun nieuwe huis gebracht. We hebben genoten van het onbevangen gedrag van deze vier kittens. Ze waren allemaal eigenlijk meteen al op hun gemak en gingen direct op verkenning uit. Met opgeheven staartjes hebben ze alles besnuffeld en onderzocht en ze begonnen zelfs al meteen te spelen, tot grote verbazing van de aanwezige katten. Vandaag kregen we al mail en telefoon dat het helemaal goed ging. Gelukkig maar, want we hopen het wel, maar het kan ook helemaal mis gaan. Veel plezier met jullie nieuwe baasjes kleine lieverds! En natuurlijk ook veel plezier voor de baasjes met deze kleine schoonheden.

Hieronder een hele lieve foto van onze Jade, samen met Chester. Die twee gaan samen door dik en dun. Ze vertrouwen elkaar volkomen en we zien ze heel dikwijls samen liggen genieten. Chester is ook een lieverd. Hij vindt bijna alles goed en laat letterlijk en figuurlijk over zich heenlopen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Odd-Eyed erg apart dat zie je niet veel.. wel grappig vooral bij zo'n wit kitten valt het nog meer op.
Fijn dat Froya weer lekker aankomt.

groetjes Hennie