zondag, mei 13, 2007


Vandaag heb ik van de drie nestjes nieuwe foto's op de website geplaatst.

Het gaat veel en veel te snel. De kittens van Moyfrid en Romy worden groot. Ze zijn al 9 weken en ze groeien geweldig goed. Ze zijn lief, leuk, grappig en gezellig. Kennelijk vinden onze poezen dat ook, want ze hebben inmiddels al vier moeders. Vosje en Athene hebben namelijk ook besloten dat ze er voor willen gaan zorgen. Het is werkelijk schattig om te zien dat ook deze lieverds zich over de kittens ontfermen. Zachte kirrende geluidjes klinken door het huis, afgewisseld met het krolse gebrul van Romy, want nu zij zoveel hulp heeft, vindt zij kennelijk dat zij wel weer mannen op bezoek kan hebben. Nou, dan hebben wij een nare mededeling voor haar: Nu even niet!!

Maar tussen haar aanvallen van krolsheid door heeft ze nog voldoende tijd om ook lief voor haar kittens te zorgen. Er valt dus genoeg voor ons te zien en te beleven.


Mistery is een schattige moeder. Ze is zo dol en trots op haar kittens en daar is ook alle reden toe. Ze zijn prachtig en schattig!! Wat een lieve, tevreden kinders heeft ze. We kunnen niet genoeg van ze krijgen. Apetrots is Mistery als we haar vertellen dat we de kittens ook mooi vinden. Je ziet haar gewoon glunderen en dankbaar geeft ze dan lieve kopjes. Vandaag hadden we bezoek voor Diva en de dochter van Sylvia, Claudia, heeft de hele middag met de kleintjes geknuffeld, onder een tevreden en goedkeurende blik van Mistery. Ze geeft ook duidelijk aan of ze het wel of niet toestaat. Dat maakt het des te leuker als ze te kennen geeft dat het goed is.

Sunrise, Daylight, Sunshine en Dawn zijn zeer tevreden en goed doorvoede babies. Ze liggen heerlijk languit op hun rug te genieten. Het is prachtig om dat te aanschouwen.

Alicia heeft het helemaal naar haar zin met al dit kittengeweld. Ze leert de kleintjes werkelijk de stoutste streken! Ik maakte van de week voor het eerst mee dat de gordijnen op de grond lagen. Ik weet zeker dat zij dit heeft gedaan, want dat kunnen de kleintjes nooit voor elkaar gekregen hebben. Wat een donderstraal wordt Alicia! Maar we zouden haar voor geen goud meer willen missen, want ze is werkelijk enorm leuk en lief.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een heerlijk verslag, ik zie het helemaal voor me.
En nu ga ik foto's kijken:-)

Anoniem zei

Wat lief dat samen moederen over de kittens!

Von Ashna zei

wat een scheetjes! Ze zijn prachtig! Geniet er maar lekker van! Groetjes Wendy