dinsdag, juli 03, 2007

Ja, ik weet het, de weblog is een beetje slecht bijgehouden de laatste tijd. Maar ja, je kunt niet alles tegelijk. We hebben het eigenlijk razend druk. Veel bezoek, veel verjaardagen in de familie en dan ook nog genieten en kroelen met de kleintjes. Ze worden zo leuk, daar kunnen we geen genoeg van krijgen ! Heerlijk onbevangen hollen en klauteren ze door het huis en in de ren. Het zijn gewoon kleine hartendiefjes. Håkon is wel het ergste van allemaal. Hij kan met een heel lief klein stemmetje naast je zitten van: Ach, toe nou, pak me toch even op?! Ja, daar kun je niet tegenop natuurlijk.
Ze hebben afgelopen maandag hun eerste prikje gekregen. Allemaal gezond en prima in orde, maar we hadden ook niet anders verwacht. Ze eten goed en stoeien en dollen door het huis, dus dan hoef je al geen zorgen te hebben.
Ook kleine Frøya Hvit groeit perfect. Je hoort haar niet. Ze is dik tevreden, met de nadruk op dik. Ingeleiv bedient haar op haar wenken. Het is zo vertederend om haar met haar kleine meid in de weer te zien. Kijk maar:


Oh ja, we hebben ook nog een nieuwtje:

Vorige week zaterdag zijn we een bezoekje wezen brengen aan Cattery Murphy's in Essen. Ja, ja, jullie raden het al: we hadden weer een kitten op het oog. Een prachtig katertje. Nog een paar weekjes geduld en dan komt Murphy's Leo Lion bij ons wonen.

Dit is hem. Mooi mannetje hoor, met een prachtige vacht en pluimen op zijn oren. Een paar heel lieve oogjes, waar je helemaal voor valt.


1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een prachtige kittens, en zulke herkenbare bekkies, prachtig!!!