dinsdag, mei 22, 2007

kleine kittens worden groot

Afgelopen zondag waren we op bezoek bij Barry en Elly, in Blokker. Daar wonen Amber, Wendela en Farah. Op bovenstaande foto ligt Wendela. Ze heeft een prachtig gekleurde vacht en een mooie verwaande blik. En wat is ze lief! Een heerlijkheid. We moesten ook erg lachen om Amber. Dat is me een ondeugd. Ze gaf nog even een demonstratie door uit het visglas te drinken. Kijk die kop dan: Ja? Is er iets? Ze hebben het daar geweldig naar hun zin en dat is fijn om mee te maken.

Met alle kleine en grotere kleintjes bij ons gaat het prima. Ze groeien allemaal als de overbekende kool!

Mistery's kittens worden al kleine ondeugende, ondernemende boefjes. Ze stappen al parmantig door de woonkamer, kruipen al de kattenbak in en kijken al zo wijs in het rond, het is gewoon bijzonder, hoe snel ze ontwikkelen! Als ik thuiskom, wordt er luidruchtig gepiept, want ze willen opgepakt worden. Ze zijn schattig! Mistery is dan ook heel erg trots op haar knappe en slimme viertal. Dat maakt ze ons maar al te graag duidelijk. Met lieve geluidjes en overvloedig veel kopjes, vertelt ze ons dat ze blij is.

De kittens van Moyfrid en Romy worden prachtige Noortjes. Ze zijn gezellig, lief en mooi. We genieten met vole teugen van deze elf wondertjes. Nog een paar weekjes en dan zullen zij al weer naar hun nieuwe personeel verhuizen, maar zover is het nog niet. Nog even zijn het onze boefjes, waar we heel veel plezier aan beleven. Het is prachtig om te zien hoe ze samen stoeien, of elkaar poetsen.

Geen opmerkingen: