donderdag, april 12, 2007

Het is gezellig druk aan het worden in Amor's Acker.
De 11 kittens worden al leuke druktemakertjes. Ze vermaken zich kostelijk met elkaar en ook met ons [en omgekeerd]. Regelmatig komen ze piepend naast ons staan, van: Til me dan even op! En als je aan die kreet gehoor geeft, liggen ze heerlijk kroelend op schoot en maken genoeglijke geluidjes. Ze zijn geweldig!
We brengen ze nu nog 's avonds naar boven, op de kattenkamer, zodat de andere katten niet steeds op hun tenen hoeven te lopen, want Moyfrid en Romy willen wel graag dat het veilig is voor hun kinderen, dus moeten alle andere katten voorzichtig door de woonkamer lopen. Dat valt niet mee, want regelmatig willen ze graag even met de kleintjes spelen. Ze zijn namelijk om 'op te vreten' vinden alle katten. Maar Romy en Moyfrid willen geen concurrentie, dus houden we het spul maar een beetje uit elkaar.
Ze worden werkelijk kleine hartendiefjes. We hebben het reuze naar ons zin met dit drukke, maar heel lieve stel.
Vanmiddag hadden we [weer] bezoek voor de kleintjes en de oooohhh's en aaaahhh's waren weer niet van de lucht. De kleintjes lieten zich heerlijk verwennen. 'Welke moeten we nu kiezen?' Was weer de vraag. Ja, ze zijn ook allemaal lief en grappig.

Geen opmerkingen: