maandag, april 09, 2007

Een bezoek aan Cattery Odinsberg

Vandaag hebben we een heel gezellig bezoek gebracht aan Cattery Odinsberg in Duitsland. Daar ligt een prachtig nestje. Wij hadden vrienden van ons opmerkzaam gemaakt op deze kittens en zij waren er helemaal wég van. Na wat over en weer e-mailen, zijn zij op bezoek gegaan bij Silvia en Achim en hebben uiteraard hun hart verloren aan Alysha, een prachtig schildpadpoesje. En zeg nou zelf: dit kun je natuurlijk niet weerstaan? Ze is werkelijk wonderschoon. Dus proficiat, Erik en Edith, met deze wonderschone lieverd!! Wij gingen vandaag mee, om een kijkje te nemen en hun geluk te delen. Helemaal fout!!! Er was nog een prachtig poesje beschikbaar. We hadden haar natuurlijk al meerdere malen gezien op de website en zuchtend maar weer weggeklikt, maar nu zagen we haar in levende lijve en we konden haar schoonheid niet weerstaan. We waren verkocht! Kijk zelf maar, ze is werkelijk een droom van een Noorse Boskat! Familie van onze Honeymoon en even beeldschoon en met een heerlijk temperament.

Dit is Alicia vom Odinsberg. Haar kleur is zwart/wit en ze heeft de mooiste ogen van de wereld! Een profieltje om te zoenen en een prachtige vacht. We zijn [alweer] helemaal verliefd.
Alicia komt over 2 weekjes bij ons wonen, zodat we elke dag van haar kunnen genieten.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Diny en Johan,

Gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst. Ze is heel mooi.

Groetjes Barry en Elly.

Anoniem zei

Gefeliciteerd,
Wat zal Alicia genieten dat ze straks zowel met Honeymoon en met 11 kittens kan spelen !!!!

groetjes Hennie

Cattery Amor's Acker Noorse Boskatten zei

Wij zijn dan ook heel blij met onze beslissing. Alicia is een prachtig poesje en ze heeft het juiste temperament om zich in onze groep staande te kunnen gaan houden. Een heerlijk meidje met pit!
Haar uitstraling is ook prachtig. We kunnen bijna niet wachten tot ze komt.