woensdag, april 18, 2007

Het is druk in Amor's Acker!


Het is druk in Amor's Acker! Elf kleine kleutertjes rennen door de woonkamer en hebben dikke pret met elkaar. Ze racen rond de salontafel en doen tikkertje rondom de bank. De krabpalen worden bedwongen en ook in de vensterbank treffen we ze aan. Ja, ja, kleine kittens willen graag groot worden. Onze hond, Chester, krijgt er de kriebels van als er 3, of 4 tegelijk op zijn ligkussen duiken en er heerlijk naast hem komen rollebollen. Hij vindt ze lief en schattig, maar is er tegelijk ook een beetje bang van. Die kleine nageltjes, dat is niet alles, zal hij denken.
Romy en Moyfrid hebben het druk met verzamelen en regelmatig komt Romy mopperend met een kind in haar bek de kamer weer binnenwandelen, want ze zitten ook in de bijkeuken en in de schuur. Dat mag nog niet! Hierblijven, moppert Romy. Niks ervan, je mag nog niet zo ver, je bent nog veel te klein! Ze hebben het er maar druk mee!

Als dan eindelijk alle kittens weer in de woonkamer zijn, gaat ze languit op de eethoektafel liggen, vanwaar ze het span goed kan overzien. Moyfrid poetst ondertussen alle kleintjes weer schoon. Honeymoon leert ze alle spelletjes en streken, kortom het is een drukte van belang.

Alle kleintjes eten lekker van de kittenbrokjes en de babycat en regelmatig worden ze door Romy vermaand om even te komen zogen. Rust in de tent, zie je haar dan te denken.

Wij hebben het er uiteraard ook druk mee. Allereerst de hele dag tellen, of ze er allemaal wel zijn, bakken verschonen, knuffels uitdelen, kittens die ergens op zijn geklommen en er niet meer afdurven, redden, stofzuigen en bezoek ontvangen. Het is gezellig druk in Amor's Acker.

Geen opmerkingen: