donderdag, april 26, 2007

44 kittenpootjes trippelen door de woonkamer

De kittens van Moyfrid zijn al weer 7 weken en die van Romy worden dat zaterdag. Ik heb van beide nestjes maar meteen een nieuwe pagina gemaakt. Ze zijn zo één met z'n elven, het lijkt wel één groot nest. Alles stoeit en slaapt door elkaar heen en het maakt Romy of Moyfrid niet uit welke kinderen ze voeden of verzorgen. Beide moeders waken over het span en regelmatig horen we terechtwijzingen. De kittens zijn dan ook best ondeugend, maar niet sloperig of zo. Ze hollen en klimmen en plotseling hoor je niets meer. Dan ligt alles over elkaar heen te slapen. Ze zijn schattig!!

We komen oren en ogen te kort. Inmiddels eten ze ook van het vlees dat we de grote katten aanbieden. Ze vinden het heerlijk! Alicia mengt zich er ook gezellig tussen. Zij lijkt al helemaal opgenomen in de groep. Dat is geweldig leuk. Ze holt, klimt, eet, knuffelt, alsof ze hier altijd al gewoond heeft. Een liefje is Alicia!


Het wachten is nu op de kittens van Mistery. Ze heeft een geweldig dikke buik, dus we houden ons hart vast. Dit wordt vast en zeker weer een flink nest. Hopelijk gaat het voorspoedig. Nog even geduld en dan wordt de kittenschare weer uitgebreid.


Terwijl ik dit schrijf, worden mijn schoenen aan een grondig onderzoek onderworpen. Ze zullen wel lekker ruiken [denk het niet]. Ik zal ze maar in de kast zetten, anders is er morgen niet veel van over. Het zal niet de eerste keer zijn dat mijn binnenzooltjes eruit zijn gesloopt.


44 kleine pootjes hollen door de woonkamer! Wat een gelukzalig geluid!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Diny,

Wat is het toch gezellig zo allemaal om je.Ben reuze benieuwd hoe Mistery haar kittens eruit zien en natuurlijk of het poezen en of katers zijn.Hou je schoenen maar in de kast hoor,want Wenda loop nog met onze schoenen te slepen,op de gekste plekken hebben we zalvandaan gehaalt.

Groetjes Elly.